Удар по Запоріжжю: постраждало семеро людей

Політика

Унаслідок російського бомбардування Запоріжжя ввечері у вівторок, 24 вересня, семеро людей дістали поранення, повідомляє Національна поліція.

«24 вересня в період з 21:30 до 21:52 окупанти завдали чотири удари (попередньо – КАБами) по території обласного центру… Станом на 07:00 відомо про сімох потерпілих, з них – двоє жінок і п’ятеро чоловіків», – зазначено в повідомленні в телеграм-каналі.

Поліція інформує, що влучання зафіксовано на території кладовища і в приватному секторі. Під час обстрілу зруйновано житлові будинки громадян, вибуховою хвилею та уламками пошкоджено домоволодіння, гаражні та господарські будівлі, автомобілі, об’єкти інфраструктури.

Так само повідомляють, що на місці влучання працює мобільний пункт прийому звернень громадян, куди люди можуть звернутися по допомогу або написати заяву щодо пошкодженого майна.

22 вересня через російський обстріл території шахти виникла пожежа. Загинули дві працівниці підприємства.За останній тиждень окупанти збільшили обстріли України КАБами та дронами, застосувавши понад 900 авіабомб та близько 400 БПЛА.

З 22 на 23 вересня, за останню добу, окупанти втратили на фронті 1330 загарбників, 16 танків і 81 артилерійську систему.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь