Україна не боїться можливого президентства Трампа – Єрмак

Політика

Україна не побоюється можливого обрання Дональда Трампа на посаду президента США, оскільки жоден з кандидатів не має наміру дозволити російському диктатору володимиру путіну перемогти у війні.

Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак в інтерв’ю для видання Corriere Della Sera.

«Ми не боїмося. Після майже трьох років війни, як нам можна боятися? Звичайно, для нас політика США дуже важлива, адже це наш головний союзник. І ми впевнені, що американське суспільство підтримує нас», — сказав Єрмак.

Він нагадав про нещодавні зустрічі президента Володимира Зеленського з Джо Байденом та Камалою Гарріс, які пройшли в теплій атмосфері. За словами Єрмака, і зустріч Зеленського з Трампом була «дуже позитивною».

«Я був присутній на цій зустрічі. Не буду розкривати деталей, адже це була закрита зустріч, але можу сказати, що ми повернулися з США з упевненістю: жоден з кандидатів не хоче дозволити Путіну перемогти, а військова підтримка буде продовжена», — зазначив він.Єрмак також підкреслив, що Трамп виступає за справедливий мир. Він додав, що хоча Республіканська партія відрізняється від Демократичної, вона добре усвідомлює, що саме росія здійснила напад на Україну.

Раніше ми писали, що кандидати в президенти США Дональд Трамп і Камала Гарріс зрівнялися за рівнем підтримки у семи штатах, які можуть вплинути на результати голосування.

Також нагадаємо, що кандидат у президенти США Дональд Трамп назвав Європейський Союз «міні-Китаєм» у контексті торговельних відносин.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь