Україна усвідомлює кроки, які плануються в Москві, і буде відповідати жорстко – Зеленський

Політика

Президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення повідомив, що заслухав доповіді від Головного управління розвідки та Служби безпеки України. Основний акцент був на обговоренні як можливостей, так і загроз для України.

Зеленський наголосив, що Україна усвідомлює кроки, які плануються в Москві, і буде відповідати жорстко, керуючись інтересами держави. Він звернувся до світової спільноти, закликавши не допомагати агресору, і пообіцяв, що Україна працюватиме над консолідацією міжнародної підтримки для протидії війні.

Президент також підкреслив, що головним пріоритетом України є справедливий мир. Зеленський пообіцяв, що на кожен ворожий крок, будь-то ракетні або дронові атаки, світова спільнота надасть рішучу відповідь, і Україна забезпечить єдність у цьому питанні, навіть попри всі труднощі.

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський провів чергову нараду Ставки верховного головнокомандувача, на якій обговорювалися кілька ключових питань: захист енергетичної інфраструктури від російських атак, постачання артилерії та ситуація на фронті.

Також нагадаємо, що президент Володимир Зеленський оголосив про нові домовленості з міжнародними партнерами щодо постачання та фінансування зброї для України.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь