Україна замовила більше трансформаторів, ніж Польща споживає електрики – Кудрицький

Політика

Володимир Кудрицький, колишній голова НЕК Укренерго, повідомив, що Україна замовила більше трансформаторів, ніж загальна потужність споживання Польщі.

За його словами, енергетичні ресурси України були замовлені в такій кількості, яка дорівнює обсягу до перших обстрілів. Кудрицький зазначив, що для трансформаторів не слід хвилюватися, адже їх кількість перевищує всю потужність споживання Польщі.

Він також підкреслив, що внаслідок атак з боку рф Україна втратила половину своїх генераційних потужностей. Тому важливо зосередитися на захисті залишених вцілілих електростанцій і посилювати їхню охорону.

Раніше ми писали, що в Україні призупинили проєкт будівництва третього рівня захисту енергетичних об’єктів через відсутність фінансування.

Також нагадаємо, що колишній голова Укренерго Володимир Кудрицький в інтерв’ю ЕП заявив, що взимку можливі відключення електроенергії, навіть якщо всі плани з відновлення об’єктів генерації будуть реалізовані.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь