Українська спортсменка виборола «золото» на міжнародному турнірі з тхеквондо

Політика

З 13 по 15 вересня в Ризі пройшов Міжнародний турнір із тхеквондо WT класу G1 Riga Open 2024. Українська спортсменка із Полтави Катерина Ступак у складі національної збірної України з Олімпійського тхеквондо стала чемпіонкою змагань у дорослій віковій категорії до 57 кг.

Про це повідомили на сайті Полтавської ОВА.

Катерина Ступак вперше виступала в новій для себе віковій категорії. Вона змогла здолати своїх суперниць з Кіпру та Німеччини.

У півфіналі полтавська спортсменка перемогла представницю Польщі за раундами 2:1, а у фіналі також змагалася з польською спортсменкою та виборола перемогу.

Нагадаємо, що Україна здобула першу медаль Паралімпійських ігор – 2024 у Парижі у веслуванні на байдарках та каное. Її виборов 36-річний Микола Синюк.Українські спортсмени взяли перше і друге місця у плаванні на 100 метрів вільним стилем у класі S12.

На Паралімпійських іграх в Парижі до складу збірної України увійшли майже півтори сотні атлетів. Порівняно з минулим роком, кількість заявок від нашої країни збільшилася на 27.

А нещодавно відразу два «золота» Паралімпіади-2024 вибороли українські спортсмени. Нагороди здобуті в плаванні та дзюдо.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь