Українські дрони можуть вражати військові об’єкти рф на відстані до 1800 км, – Буданов

Політика

Українські дрони можуть вражати об’єкти в росії на відстані до 1800 км. Таким чином може зазнати втрат інфраструктура рф, яка працює на війну.

Про це розповів керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов у Facebook.

Буданов привітав військовослужбовців з Днем воєнної розвідки та зазначив, що своїми діями розвідники довели, що Чорне море росії не належить.

Керівник ГУР також наголосив, що безпілотні системи, над розвитком яких зараз працюють фахівці, зокрема й представники Головного управління розвідки, дозволяють вражати військові об’єкти росії на відстані до 1800 км.

«Військові аеродроми, які є джерелом постійної загрози для мирних українських міст, здригаються від повітряних атак. Вся інфраструктура Росії, що працює на війну, зазнає і буде зазнавати втрат. Адже замість захищати своє, росія обрала хибний шлях неспровокованої війни і нападу на землі суверенної держави», – додав він.Протягом року кіберфахівці ГУР провели десятки успішних операцій та отримали цінні відомості. Фахівці змогли проникнути в бази даних ворога, знайшли слабкі місця у зв’язку.

«Підрозділи активних дій ГУР на постійній основі залучені до виконання складних бойових задач як на лінії, так і за лінією розмежування. Бійці-розвідники відбивають атаки ворога, забезпечують евакуацію поранених, звільняють оборонців і цивільних із російської неволі, повертають громадян України додому з держав, де відбуваються бойові дії», – наголосив Буданов.

Президент України Володимир Зеленський у День воєнної розвідки України подякував розвідникам за важливу інформацію, послаблення потенціалу ворога та захист інтересів України.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь