УКРАЇНСЬКІ ДРОНИ НАЛЯКАЛИ ПУТІНА. У СОЧІ ЗНЕСЕНО ГОЛОВНУ БУДІВЛЮ РЕЗИДЕНЦІЇ ДИКТАТОРА – ЗМІ

Війна

УКРАЇНСЬКІ ДРОНИ НАЛЯКАЛИ ПУТІНА. У СОЧІ ЗНЕСЕНО ГОЛОВНУ БУДІВЛЮ РЕЗИДЕНЦІЇ ДИКТАТОРА – ЗМІ

Торік диктатор провів у резиденції рекордно мало часу – вісім днів. До пандемії він міг проводити в Сочі 30 і більше днів на рік

На початку 2024 року у Сочі знесли головну будівлю резиденції російського диктатора Володимира Путіна «Бочаров ручей». Про це повідомляє «Проект» із посиланням на власний аналіз супутникових знімків

За даними журналістів, зносити будівлю почали у лютому, а закінчили у березні. Зараз на місці будівлі знаходиться котлован, довкола якого працює будівельна техніка.

Після початку знесення будівлі Путін провів у резиденції офіційну зустріч з головою МАГАТЕ Рафаелем Гроссі. Вона пройшла 6 березня у спеціальному будинку для прийомів, що знаходиться біля межі комплексу. Після візиту Гроссі Путін не з’являвся на чорноморському узбережжі Краснодарського краю

Різниця в рік

скриншот відео

За даними «Проекту», востаннє Путін літав у Сочі сім місяців тому. Джерело видання, знайоме з ним, розповіло, що Путін боїться за своє життя після атак безпілотників по об’єктах у місті. За його словами, чиновники також перестали запрошувати на зустрічі в Сочі.

У 2024 році, ймовірно, Путін навіть не полетів у Сочі на день народження Аліни Кабаєвої у травні, що робив щонайменше з 2012 року.

Торік диктатор провів у резиденції «Бочаров ручей» рекордно мало часу – вісім днів, що стає відомо з його графіка. До пандемії він міг проводити в Сочі 30 і більше днів на рік, найчастіше – у травні, вересні, жовтні та листопаді.

З вересня 2023 року літаки, якими користується Путін, стали приховувати своє місце розташування, виявили журналісти. Це сталося на тлі того, що почастішали українські удари безпілотниками на території Росії.

До 2022 і протягом першого року повномасштабного вторгнення за переміщенням бортів спеціального льотного загону «Росія» з номерами RA-96021, RA-96022 і RA-96024 можна було стежити за допомогою сервісу Flightradar24.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін має двох малолітніх синів – Івана та Володимира – від колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої. Нині вони живуть у президентських резиденціях. Про це йдеться в розслідуванні центру «Досьє».

У розслідуванні стверджується, що діти переміщуються приватними літаками та яхтами, пов’язаними з Путіним, у супроводі Федеральної служби охорони. У громадських місцях вони не з’являються, живуть у президентських резиденціях. Зокрема, на Валдаї спеціально для них відкрито навчальний центр.

Зазначимо, що самі Путін ніколи публічно не визнавав, що має синів, хоча й неодноразово говорив, що в його родині є діти, з якими він спілкується.

До слова, нещодавно російський диктатор Путін визнав, що з Китаєм його пов’язує настільки «міцна дружба», що навіть його онуки вільно розмовляють китайською мовою.

Росіяни в паніці: У Воронежській області БПЛА атакували спиртзаводи
У ніч на 5 жовтня 2024 року у Воронезькій області РФ лунали вибухи, місцева влада заявила про атаку нібито українських БПЛА на територію регіону.

Непопpавна втpата… Боpонячи нашу pідну Землю загuнув відомий споpтсмен. Роману було лише 29…
Боляче. Знову нестерпно Боляче💔

Тут доця, тут зять, тут сваха, тут сват” Фотопроєкт про загиблих у Грозі та їхніх рідних
5 жовтня 2023 року в селі Гроза сталася наймасовіша одномоментна загибель людей на Харківщині під час повномасштабної війни: ракетою “Іскандер-М” росіяни вбили відвідувачів місцевого кафе…

Залишити відповідь