Українці отримали перші виплати за вересень за програмою «Національний кешбек»

Події України
Українці отримали перші виплати за вересень за програмою «Національний кешбек»

28 Жов, 18:12

Держава почала реалізовувати виплати за програмою «Національний кешбек». За підсумками вересня, 646 378 громадян отримали загалом 37,2 мільйона гривень кешбеку. Про це повідомила Міністерка економіки України Юлія Свириденко.

«Ми здійснили перші виплати за програмою “Національний кешбек”. Майже 650 тисяч українців отримали фінансову підтримку від держави, з них приблизно 10% — це люди старшого віку, у віці 60+. Цю виплату від держави громадяни можуть спрямувати, зокрема, на оплату комунальних послуг. Це особливо актуальне питання у період опалювального сезону. Тож надаємо громадянам підтримку, заохочуючи їх обирати українські товари», — наголосила Юлія Свириденко.

Станом на 28 жовтня, 2,4 мільйона українців долучилися до програми «Національний кешбек», оформивши 2,6 мільйона карток. Більше 1,5 мільйона користувачів активували картки у застосунку «Дія». За жовтень загальна сума нарахованого кешбеку сягнула 104,6 мільйона гривень, що майже втричі перевищує показники вересня.

Також зазначимо, що у вересні найбільше покупок із кешбеком українці зробили у великих торговельних мережах, таких як «АТБ», «Сільпо», «Фора», «Аврора», Novus, Varus, «Велмарт» та «ТРАШ!».

97 осіб отримали кешбек у розмірі від 1000 до 3000 гривень. Зокрема 77 громадян отримали понад 1000 грн, 15 — понад 2000 грн, а 5 — максимальний кешбек у розмірі 3000 грн.

Читайте також: У КОВА відкрили виставку мистецького проєкту «Мистецтво через усвідомлення. НЕЗЛАМНІ»

Фото: ілюстративне

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь