Українці,Цього бідо лашного чоловіка треба обіймати! Всім хто поряд, хто бли зько, навіть хто мимо проходить! Він повинен постійно фізично відчувати підтри мку. Не дайте зацик люватися на страшному горі.Кожного дня гин уть люди, але щоб так…, щоб за пару секунд вся сім‘я… Стр ашнішого уявити не можна. І ми всі разом будемо ряту вати Ярослава! Ще ніхто не придумав тих слів, які б він зараз сприйняв. Тому.. Обіймайте його! Будь ласка! Всі, хто може!

Події України

Катерина Кармацька  ·

Його треба обіймати! Всім хто поряд, хто близько, навіть хто мимо проходить! Він повинен постійно фізично відчувати підтримку. Не дайте зациклюватися на страшному горі.

Кожного дня гинуть люди, але щоб так…, щоб за пару секунд вся сім‘я… Страшнішого уявити не можна. І ми всі разом будемо рятувати Ярослава! Ще ніхто не придумав тих слів, які б він зараз сприйняв. Тому.. Обіймайте його! Будь ласка! Всі, хто може!

Вічна пам’ять і царство небесне мамі і дівчатам. п.Ярославу щирі співчуття, хай Бог дає йому сили і здоров’я це переосмислити, витримати і далі жити . Саме жити заради самого себе, раз Бог його зберіг, заради своїх дівчат, вистояти в цій війні, дочекатися перемоги. Це чорне горе, і немає слів розради для цього чоловіка. Але для якоїсь місії на цій землі його Всевишній врятував….Живи чоловіче, живим за всіх чотирьох.

Залишити відповідь