Укрпошта запустила голосування за дизайн марки до Дня волонтера

Політика

Укрпошта влаштувало опитування за дизайн марки до Дня волонтера, який відзначається 5 грудня. Голосування триватиме до 8 жовтня.

Про це повідомив гендиректор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

«Друзі, так історично сталось, що наші найкращі марки обираєте Ви. А одні з найкращих людей в Україні – це наші волонтери. Тому ми вирішили запитати Вас, яким саме має бути дизайн марки до Дня волонтера – 5 грудня», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що голосування триватиме 5 днів – з 3 по 8 жовтня. Смілянський заявив, що 9 жовтня будуть оголошені результати опитування.Проголосувати можна за посиланням.

Нагадаємо, що 1 жовтня «Укрпошта» ввела в обіг марку «Під покровом Богородиці», яка присвячена до Дня захисників та захисниць України.

Раніше «Укрпошта» анонсувала випуск поштової марки «Міста Героїв. Миколаїв», яка стане шостою із серії «Міста Героїв».Нещодавно у німецькому місті Вісбаден відбулася презентація нової марки від Укрпошти, присвяченої участі національної збірної з футболу у Євро 2024 – «Україно, вперед!».

Раніше Укрпошта презентувала лімітований випуск марок «Азов. 10 років. Вільні обирають боротьбу». У церемонії спецпогашення взяли участь бійці легендарної бригади.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь