Укрзалізниця відновила рейс з Праги до Перемишля

Політика

Укрзалізниця відновила рейс Прага – Перемишль – Прага обʼїзним маршрутом. Інші поїзди з Австрії, Чехії та Польщі курсуватимуть зі змінами через стихію.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Станом на ранок 17 серпня:

  • рейс Прага – Перемишль – Прага відновлюється обʼїзним маршрутом через станцію Петровіце-у-Карвіне без заїзду в Остраву;
  • рейс Відень – Київ – Відень продовжує курсувати як Будапешт – Київ – Будапешт;
  • рейс Відень – Чоп – Відень угорськими вагонами класу Інтерсіті також курсує як Будапешт – Чоп – Будапешт;
  • рейс Прага – Чоп – Прага продовжить прямувати в обʼїзд із незначним запізненням.

Через технічні причини на перегоні між Захонню і Тужером для рейсів №146 Чоп – Будапешт і № 644 Дебрецен – Мукачево було налагоджено автобусний трансфер, додали в компанії.Усі поїзди у сполученні України та Варшави, Хелма, Перемишля, Кошице, Будапешта, Захоні, Кишинева курсують за розкладом.

Напередодні через негоду в Польщі, Чехії та Австрії Укрзалізниця змінила рух потягів. Зокрема змін зазнали рейси Відень – Київ – Відень і Прага – Перемишль – Прага.

15 вересня прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск планував оголосити у країні стану стихійного лиха через масштабні повені.

У Польщі повінь зруйнувала міст у місті Глухолази, що на південному заході країни. Загалом ситуація у Глухолазах катастрофічна, вулиці міста пішли під воду.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь