Укрзалізниця змінила рух деяких поїздів після нічного обстрілу

Політика

УЗ тимчасово внесла зміни в рух низки поїздів у зв’язку з наслідками російського обстрілу, якого зазнала Миколаївська область у ніч на 30 вересня.

Про це компанія повідомила у Фейсбуці.

«Продовжуємо долати наслідки нічних ворожих обстрілів на Миколаївщині, є зміни у розкладі руху на завтра, але жоден рейс НЕ скасовано», – зазначили в компанії.

За інформацією УЗ, з міркувань безпеки перегін Долинська – Миколаїв залишається закритим.

Поїзди №110 «Львів – Херсон» і №102 «Краматорськ – Київ – Херсон» прямуватимуть до станції Долинська.Відповідно потяги №109 «Херсон – Львів» і №101 «Херсон – Київ – Краматорськ» вирушатимуть зі станції Долинська.

Від херсонського й миколаївського вокзалів до станції Долинська та у зворотному напрямку організовані автобусні трансфери. Посадка здійснюється біля вокзалів (без додаткових оплат) у час, що вказаний у квитку.

У ніч проти понеділка, 30 вересня, російські окупанти запустили ударні безпілотники й ракети по території України. Оборонцям неба вдалося знищити 68 повітряних цілей ворога.

Протягом минулого тижня російські агресори застосували проти України майже 900 авіаційних бомб, понад 300 «Шахедів» та понад 40 ракет.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь