Улюблений розсольник, який у нас їдять усі. Дуже смачний
Приготуємо мій улюблений розсольник, у кожної господині свій улюблений рецепт, а я покажу, як я готую.
Покроковий рецепт приготування страви:
Насамперед поставила варитися бульйон, для розсольника люблю використовувати свинину чи яловичину, але не курку, зараз у мене шматочок свинини. Варю на повільному вогні, якщо утворюється пінка знімаю за допомогою сита. Але бульйон ви можете зробити на будь-якому м’ясі, яке вам більше подобається.
У цей час готую засмажку, цибулю і моркву нарізаю на невеликі шматочки. Спочатку пару хвилин обсмажую цибулю, потім додаю моркву і обсмажую приблизно 7-10 хвилин.
Мариновані огірки нарізаю невеликими кубиками, відправляю до цибулі та моркви. Обсмажую приблизно 5 хвилин і наливаю 1-2 ополоника бульйону, який зараз вариться, тушку овочі до м’якості. Я люблю варити розсольник саме з маринованими огірками, а не із солоними, але тут використовуйте ті, що більше подобаються.
Бульйон зварився (варився приблизно 1 годину), виймаю м’ясо і відправляю нарізану промиту від крохмалю картоплю, солю до смаку і варю до м’якості.
Перловку заздалегідь зварила, додаю до бульйону до картоплі.
Охолоджене м’ясо нарізала на невеликі шматочки, додаю в бульйон і овочеву засмажку додаю в бульйон теж зараз.
У суп додаю столову ложку томатної пасти та спеції за смаком, у мене лавровий лист, чорний перець горошком і запашний перець горошком.
Додаю приблизно півсклянки розсолу з огірків або додавайте на свій смак, так як розсіл буває різної кислоти.
Варю суп приблизно 5-10 хвилин, знімаю з вогню і даю йому 1 годину.
Дуже смачний розсольник на мій смак вийшов, я думаю дуже багато хто любить такий суп, спробуєте такий рецепт