Уночі дрони СБУ та ССО атакували військовий аеродром росіян у Воронезькій області

Політика

Уночі дрони СБУ та ССО атакували військовий аеродром «Борісоглєбськ» у Воронезькій області росії. Там розташовані склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34 та місця зберігання пального.

Про це повідомляє «Суспільне».

Супутниковий моніторинг зафіксував чотири осередки пожеж, розповіли Суспільному поінформовані джерела в СБУ.

Джерела підтвердили, що вночі дрони СБУ, а також ССО та інших Сил оборони успішно атакували склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34, а також місця зберігання авіаційного пального на військовому аеродромі «Борісоглєбськ». Це летовище розташоване у Воронезькій області, і саме звідти злітають ворожі літаки, які завдають авіаударів по прифронтових містах і селах.

Вночі росіяни писали в соцмережах про роботу ППО, прольоти великої кількості безпілотників та потужні вибухи й пожежу в районі місцевого аеродрому. Й хоча росіяни традиційно стверджують про нібито успішне відбиття атаки, однак супутниковий моніторинг зафіксував чотири осередки пожеж на території «Борісоглєбськ».

Нагадаю, що Служба безпеки затримала агента воєнної розвідки рф, який коригував повітряні удари рф по Вінницькій та Сумській областях.

Служба безпеки затримала інформаторку ФСБ, яка розвідувала локації українських військ на Харківщині

Раніше у Києві агента російської воєнної розвідки (ГРУ) засудили до 15 років тюрми. Чоловік шпигував на оборонному заводі.

Служба безпеки затримала агента ФСБ, який діяв на Чернігівщині. Зловмисник коригував ракетні удари по обласному центру та готував серію підпалів на об’єктах Укрзалізниці.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь