Уночі ворог атакував Одещину дронами, є поранений

Політика

У ніч на п’ятницю російська армія атакувала Одесу і Одеський район ударними дронами.

Росіяни випустили «шахеди» з тимчасово окупованого Криму. Майже годину тривала напружена бойова робота протиповітряної оборони, повідомив у Telegram голова ОВА Олег Кіпер.

«Внаслідок падіння уламків в Одесі та районі, за попередньою інформацією, пошкоджено: 4 гаражі, скління у 20-ти приватних житлових будинках, 4 легкових автомобілі та дві прибудови до житлових будинків. Постраждала одна людина: у 74-річного чоловіка різана рана руки. Допомогу медики надали на місці», – сказав він.

Очільник обласної адміністрації закликав оперативно реагувати на тривогу і спускатися в укриття.

Російські війська намагалися атакувати Миколаїв в ніч на 13 вересня. У місті виникла пожежа.Вранці 13 вересня росіяни здійснили авіаудар по Охтирці на Сумщині – били керованою авіабомбою, є руйнування.

Сили оброни України за минулу добу знешкодили понад тисячу окупантів та спалили понад 270 одиниць ворожої техніки.

Раніше ми писали, що в ніч на четвер 12 вересня російські окупанти випустили по Україні 69 засобів повітряного нападу, ППО України знищила 44 ударних БпЛА, три ворожі безпілотники полетіли назад у росію, ще чотири –локаційно втрачені.

Також нагадаємо, що українська машина для розмінування «Змій» від компанії Rover Tech пройшла успішні випробування на полігоні. Вона вже отримала сертифікат відповідності.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь