Управління держохорони закупило преміальні позашляховики

Політика

Управління державної охорони України 16 вересня уклало угоду на придбання чотирьох спеціалізованих автомобілів Toyota Land Cruiser по 3,93 млн грн кожен. Постачальником виступило ТОВ «ВіДі Автострада», яке стало єдиним учасником торгів на платформі «Прозорро». Загальна вартість контракту складає 15,73 млн грн.

Про це пише видання Наші гроші.

Автомобілі, які мають бути поставлені до 25 грудня, обладнані дизельними двигунами об’ємом 3,3 літра і оснащені різноманітними опціями для комфорту та безпеки, зокрема підігрівом сидінь та керма, звукопоглинаючими стеклами та спеціалізованим обладнанням, як-от сигнальні маяки і гучномовець.

Ціна за один автомобіль Toyota Land Cruiser стала рекордною для закупівель в системі «Прозорро» цього року. Раніше рекорд належав також Управлінню державної охорони, яке у серпні замовило три позашляховики Lexus за 3,27 млн грн кожен.

ТОВ «ВіДі Автострада» є частиною «ВіДі Груп», належної Олегу та Віталію Джуринським, і за цей рік уклало контракти на загальну суму 211,70 млн грн.Раніше ми писали, що в Києві продали з аукціону державний готель «Україна» на Майдані Незалежності. Його вартість становила 2,5 млрд гривень, а торги вперше відбувалися онлайн у системі «Прозорро.Продажі».

Також нагадаємо, що Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) у перший день аукціону реалізувало вісім годинників з арештованої колекції екснардепа Віктора Медведчука. Загальна сума, отримана з продажу, становить майже 3,6 млн гривень.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь