Усі хочуть, щоб за них зробили «чорну» роботу, — військовий

Події України


Він зазначає, що у людей було понад два з половиною роки війни, щоб визначитись, чи потрібна їм ця країна.

Деякі люди вважають, що сидіти і донатити по 200 гривень на місяць на ЗСУ достатньо, а «чорну» роботу хай роблять інші, але це неправильно. Про це заявив «Суспільному» Олексій Давидов на псевдо Палич, який брав участь у Харківській операції, виконував бойові завдання на Донеччині, а нині за станом здоровʼя продовжує службу в одному з миколаївських ТЦК.

Він зазначає, що у людей було понад два з половиною роки повномасштабної війни, щоб визначитись, чи потрібна їм ця країна, чи не потрібна.

«І сидіти чекати, щоб за тебе хтось зробив «чорну» роботу, а ти потім весь такий гарненький сидів і казав, що донатив 200 гривень на місяць. Це болюче питання», — зауважує Палич.

Він розповів, що коли почався контрнаступ на Харківщині у 2022 році, то військові сподівались, що росіян можна буде добити до кінця року.

«У всіх був такий настрій. Коли ти йдеш, а ворог сам відступає, це так мотивує, хочеться наздоганяти і наздоганяти. Не додавили. Ми на той час, наш підрозділ, наскільки я памʼятаю, підходили до Кремінної майже на півтора кілометра», — згадує він.

За його словами, для більшого успіху операції не вистачило зброї та техніки.



Джерело

Залишити відповідь