Усик – Ф’юрі. Українець розкрив механізм відбору спаринг-партнерів на реванш

Політика

Чемпіон світу в надважкій вазі за версією більшості боксерських організацій Олександр Усик розповів деталі процесу пошуку бійців для підготовки до другого поєдинку з британцем Тайсоном Ф’юрі.

Про це повідомляє Ready to Fight.

Бій-реванш Усик – Ф’юрі відбудеться 21 грудня в аравійській столиці Ер-Ріяді. У ринг боксери вийдуть на місцевій Kingdom Arena. У першому поєдинку перемогу здобув українець.

Усик запевнив, що не робить різниці між професіоналами та аматорами. Натомість він готовий залучати всіх, хто підпадатиме під габарити “Циганського Короля”. Перед запрошенням у табір команда українського чемпіона проводить аналіз відео роботи кандидатів.«Інколи приїжджають наче підходящі хлопці, але коли виходять в ринг, то з першого раунду помітно, що він умовно не виконує потрібне. Він може залишитися ще на тиждень, попрацювати, щось «витиснути» зі себе. Якщо цього не станеться, то проводять розрахунок, і вони їдуть додому. Усе чесно», – розповів Усик.

Раніге ми писали, що всесвітня боксерська рада (WBC) опублікувала оновлений рейтинг найкращих у напівважкому дивізіоні. Нагорі опинився вітчизняний боксер Олександр Гвоздик.

Також нагадаємо, що британський суперважковаговик Тайсон Ф’юрі зізнався, що для нього важливий майбутній реванш з Олександром Усиком і саме він мотивує його думати про бокс.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь