УЗ змінила змінила низку рейсів через пошкоджені релейні шафи

Політика

На дільниці Запоріжжя – Кам’янське – Дніпро невідомі пошкодили релейні шафи, тому довелося змінити рух поїздів у Дніпровському напрямку.

Про це у Фейсбуці повідомила регіональна філія «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця».

«У зв’язку з пошкодженням релейних шаф сторонніми особами на дільниці Запоріжжя – Кам’янське – Дніпро є оперативні зміни в русі приміських поїздів», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, скасовано рейс №7305 Дніпро – Камянське-Пас. Крім того, рейс №7204 Камянське-Пас – Синельникове прямуватиме за маршрутом Дніпро – Синельникове.

Зазначається, що поїзди далекого сполучення Дніпровського напрямку слідують із затримкою від 15 до 45 хвилин. Йдеться про рейси №120 Хелм – Дніпро, №80 Львів – Дніпро, №42 Львів – Дніпро, №6 Івано-Франківськ – Запоріжжя, №733 Київ – Дніпро.У Дніпрі та Слов’янську (Донецька область) Служба безпеки та Національна поліція затримали двох поплічників російських спецслужб, які підпалювали військові авто та об’єкти «Укрзалізниці».

Раніше Служба безпеки та Національна поліція затримали ще п’ятьох поплічників рф, які підпалювали авто Сил оборони та об’єкти «Укрзалізниці» у двох регіонах України.

Також Служба безпеки України (СБУ) та Національна поліція нейтралізували групу неповнолітніх, які на замовлення російських спецслужб підпалювали релейні шафи Укрзалізниці в Чернігівській області.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь