Уже давно не готую котлети. Знайшла їм відмінну альтернативу: «М’ясний батон»

Життя

Більшість з Вас бачили цю страву в американських фільмах. А Ви знаєте її назву? Це американська страва, яка в нашій країні не поширена і називається вона «М’ясний батон»

Meatloaf своїм зовнішнім виглядом нагадує хліб, але основою є м’ясний фарш. Це не тільки дуже смачна, але і поживна страва. І якщо Вам набридли класичні котлети і тефтельки, то така страва цілком гідно зможе їх замінити.

Необхідні інгредієнти:

  • По 250 грам курячого і яловичого фаршу
  • Два яйця
  • 30 грам панірувальних сухарів
  • морква
  • одна цибулина
  • 30 грам соняшникової олії.
  • 30 грам майонезу
  • Два грами коріандру
  • Два грами базиліка

Цибулю і моркву подрібнюємо у вигляді кубиків і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору

В окремому посуді з’єднуємо обидва види фаршу, додаємо коріандр, базилік, сіль і перець і перемішуємо

Далі вбиваємо яйця, додаємо до них панірувальні сухарі і майонез. Перемішуємо і відправляємо до фаршу. На завершення додаємо до решти продуктів обсмажені овочі, і все ретельно перемішуємо.

Відриваємо лист фольги, кладемо в нього фарш і формує батон. М’ясний батон запікається при 180 градусах протягом 50 хвилин.

До м’ясного батону подають соус для барбекю, який тільки перетворить смак цієї чудову страви.

Залишити відповідь