Уже давно не готую котлети. Знайшла їм відмінну альтернативу: «М’ясний батон»
Більшість з Вас бачили цю страву в американських фільмах. А Ви знаєте її назву? Це американська страва, яка в нашій країні не поширена і називається вона «М’ясний батон»
Meatloaf своїм зовнішнім виглядом нагадує хліб, але основою є м’ясний фарш. Це не тільки дуже смачна, але і поживна страва. І якщо Вам набридли класичні котлети і тефтельки, то така страва цілком гідно зможе їх замінити.
Необхідні інгредієнти:
- По 250 грам курячого і яловичого фаршу
- Два яйця
- 30 грам панірувальних сухарів
- морква
- одна цибулина
- 30 грам соняшникової олії.
- 30 грам майонезу
- Два грами коріандру
- Два грами базиліка
Цибулю і моркву подрібнюємо у вигляді кубиків і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору
В окремому посуді з’єднуємо обидва види фаршу, додаємо коріандр, базилік, сіль і перець і перемішуємо
Далі вбиваємо яйця, додаємо до них панірувальні сухарі і майонез. Перемішуємо і відправляємо до фаршу. На завершення додаємо до решти продуктів обсмажені овочі, і все ретельно перемішуємо.
Відриваємо лист фольги, кладемо в нього фарш і формує батон. М’ясний батон запікається при 180 градусах протягом 50 хвилин.
До м’ясного батону подають соус для барбекю, який тільки перетворить смак цієї чудову страви.