В Ірландії проведуть дострокові парламентські вибори

Політика, Світ

Прем’єр-міністр Ірландії Саймон Гарріс оголосив, що в країні відбудуться дострокові загальні вибори, ймовірно, до кінця 2024 року.

Це рішення підтверджує наміри коаліційних партій ірландського уряду узгодити часові рамки для виборів, щоб парламент встиг ухвалити необхідні закони, зокрема бюджет на 2025 рік.

Гарріс також зазначив, що серед ключових законодавчих ініціатив — законопроєкт про фінанси, який включає зниження податків, а також нові цілі у сфері житлового будівництва.

Згідно з інформацією The Irish Times, найбільш вірогідними датами для проведення виборів вважаються 22 або 29 листопада, з огляду на специфіку ухвалення бюджетного законодавства.

Раніше ми писали, що російська розвідка завербувала ірландського депутата для роботи в якості «крота» і емісара – і прем’єр-міністр Ірландії Саймон Гарріс каже, що це його не дивує.Також нагадаємо, що Уряд Ірландії у вівторок, 1 жовтня, оголосив бюджетні плани на наступний фінансовий рік, анонсувавши 2,2 мільярди євро фінансових виплат для населення за менш як рік до парламентських виборів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь