В Івано-Франківську розповіли про атаку ворога по цивільній інфраструктурі

Політика

В Івано-Франківську, де цієї ночі тривала робота протиповітряної оборони через ворожу атаку із застосуванням дронів-камікадзе, постраждалих немає. Ціллю противника стала цівільна інфраструктура.

Про це повідомляє Івано-Франківський міський голова Руслан Маркінків.

Мер у відеозверненні розповів, що цієї ночі велася робота сил та засобів ППО, та подякував оборонцям неба за відбиття «Шахедної» атаки.
«Найважливіше, що люди не постраждали. Бачимо, що ворог завдає ударів по всій Україні, його ціль – цивільна інфраструктура», – сказав він.
Також івано-франківський міський голова висловив вдячність працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій.«Дякую надзвичайникам та всім, хто спрацював. Дякуємо Богові і захисникам та продовжуємо допомагати військовим», – йдеться в заяві мера міста.

Інші деталі щодо ворожої повітряної атаки він наразі не навів.

У Києві під ранок 26 вересня пролунали кілька вибухів. У районі півночі столиці триває робота сил та засобів протиповітряної оборони через атаку «Шахедів».

У Печерському районі, де впали уламки БпЛА, сталася розгерметизація газової труби на першому поверсі житлової пʼятиповерхівки.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь