В Одесі затримали прикордонника, який намагався переправити чоловіка до кордону з Молдовою

Політика

На Одещині затримали прикордонника, який за 4 тис. доларів обіцяв доправити чоловіка до кордону з Молдовою. Підозрюваному повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Відомо, що прикордонник намагався отримати хабар у розмірі 4 тисячі доларів.

Про це пише Державна прикордонна служба.

Повідомляється, що на Одещині підрозділи забезпечення внутрішньої та власної безпеки ДПСУ спільно з іншими правоохоронцями затримали прикордонника за отримання неправомірної вигоди у розмірі 4 тис. доларів. Після отримання коштів військовослужбовець мав доставити чоловіка до кордону для подальшого переправлення його у Молдову.

Наразі фігуранту справи повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.У Кропивницькому голова військово лікарської комісії (ВЛК) розробив «схему» з продажу «білих» військових квитків. Коштувала така “послуга” від 2 до 10 тисяч доларів.

Раніше колишню заступницю голови Волинської обласної військової адміністрації та її спільників викрили на незаконному переправлені військовозобов’язаних через кордон. Загалом вони допомогли понад сотні ухилянтів.

На Закрпатті затримали групу ухилянтів, які 5 днів блукали горами, щоб перепливти Тису. Жителі Києва, Харкова, Черкас та Кропивницького познайомились у групі в соцмережі, де обговорюють шляхи нелегального перетину кордону та уникнення зустрічі з прикордонниками.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь