В окупованому Криму помітили німецьких дітей

Політика, Світ

В окупованому Криму, в дитячому таборі Артек, були виявлені діти з Німеччини, попри те, що офіційно Німеччина визнає півострів територією України.

Про це повідомляє портал t-online.

За інформацією t-online, діти з Німеччини, а також, можливо, з Фінляндії та Франції, провели три тижні в анексованому Криму. Перші повідомлення про це з’явилися у фінських ЗМІ, а портал t-online зміг підтвердити цю інформацію через сторінки Артеку та матеріали російської пропаганди.

Зокрема, російський телеканал RT і різні організації поширювали фотографії молоді з Німеччини, а Російський дім у Парижі також опублікував відповідні знімки.

Під час перебування в Артеку німецькі діти зустрічалися з представниками путінської партії Єдина росія та російськими військовими, причетними до воєнних злочинів в Україні. Як діти з Німеччини потрапили до Криму, залишається невідомим, оскільки законний в’їзд до анексованого півострова можливий лише через територію України.Раніше ми писали, що в ніч на 24 жовтня, в результаті атаки на тимчасово окупований Крим, було пошкоджено російську радіолокаційну станцію.

Також нагадаємо, що у Нафтовій гавані тимчасово окупованого Севастополя немає жодного корабля російського Чорноморського флоту. Їх сховали від ударів ЗСУ.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь