В рф Мурманську область атакували безпілотники: подробиці

Політика, Світ

У Мурманській області рф жаліються на атаку невідомих безпілотників. На території регіону розташований аеродром «Оленья».

Про це повідомляє в Telegram канал Baza.

Безпілотні літальні апарати (БпЛА) виявили в районі Сєвєроморська, по всьому Кольському півострові було введено обмеження на польоти.

У Сєвєроморську розташована головна військово-морська база Північного флоту рф. Зокрема на території регіону знаходиться аеродром «Оленья».

Тим часом у Мурманську лунає повітряна тривога, а губернатор Мурманської області Андрій Чибіс підтвердив інформацію щодо нальоти безпілотників, хоча їх кількість не уточнив.Він додав, що наразі було зачинено два аеропорти – Мурманська й Апатитів.

Напередодні Міноборони рф заявило, що вночі 10 вересня над територією росії нібито збили 144 українських дрони в 9 регіонах, із них 20 – у Московській області.

У ніч на 10 вересня у росії нібито збили 14 безпілотників, що летіли на Москву.

У Тульській області (російська федерація) цієї ночі заявили про атаку безпілотників та роботу систем протиповітряної оборони. Під удар начебто потрапив один з об’єктів паливно-енергетичного комплексу у регіоні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь