В рф Тверську та Московську області атакували безпілотники, горять ДРЕС

Політика, Світ

У Тверській області рф після атаки безпілотників спалахнула пожежа на Конаківській конденсаційній електростанції (ДРЕС). У Московській області після удару дронами горить Каширська ДРЕС.

Про це повідомляють російські ЗМІ та Тelegram-канали.

Місцева влада повідомила про збиття дронів, про влучання або їх наслідки нічого невідомо. Губернатор Тверської області звітував,  що сили ППО нібито збили п’ять БПЛА, водночас мешканці області публікують фото та відео сильної пожежі на Конаківській ДРЕС. Очевидці розповіли, що пожежа почалася після атаки безпілотників.
Крім того, повідомляється про дві пожежі після атаки БПЛА в Тверській області – атаковані ДРЕС та газорозподільна мережа, що знаходиться за кілька кілометрів від неї. Про це свідчать відео місцевих мешканців.

Після атаки БПЛА в Конаково Тверської області виникла пожежа біля місцевої ДРЕС та газорозподільної мережі (ГРМ) “Конаково”, яка є технологічною частиною магістрального газопроводу “КДМО-Конаково”.

Крім того, у ніч на 1 вересня дрони атакували Москву. Мера міста Собянін повідомив,  щосили ППО збили 4 безпілотники, які летіли на столицю рф.

Раніше у Воронезькій області росії після атаки безпілотників запровадили режим надзвичайного стану у трьох селищах. Звідки евакуювали 200 людей.

Великий порт Санкт-Петербург на тлі атак безпілотників припинив перевалювати селітру. Місцева влада в майбутньому планує винести перевалку селітри за межі міста, імовірно в Усть-Лугу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь