В цю мить Бєлгород під потужними обстрілами від ЗСУ після прильотів по Харкову: ось така розплата (фото, відео)

Війна

В цю мить Бєлгород під потужними обстрілами від ЗСУ після прильотів по Харкову: ось така розплата (фото, відео)

Через обстріл у російському місті зафіксували мінімум чотири пожежі.

Російське прифронтове місто здригається від вибухів. Сьогодні по обіді у Бєлгороді зафіксували кілька потужних прильотів.

Бєлгород: у російському місті пролунало кілька вибухів

Місцевий губернатор В’ячеслав Гладков заявив, що Білгород та Білгородський район потрапили під обстріл ЗСУ. Але це не точно, тому що окупанти, як відомо, іноді самі обстрілюють свої міста випадково чи навмисно.

Як повідомив Гладков, внаслідок атаки пошкоджено багатоквартирний будинок та легковий автомобіль. Телеграм-канал “Попіл” пише, що через обстріл зафіксовано як мінімум чотири пожежі.

За даними Гладкова, постраждали вісім людей, зокрема двоє дітей. Як повідомляє телеграм-канал Baza, діти перебувають у важкому стані, пораненому хлопчику може загрожувати ампутація ноги.

“Бєлгород зазнав ракетного обстрілу, у місті пожежі та руйнування в кількох районах міста”, — написав проросійський паблік ЧТД.

Харків після атаки РФ

У місті триває ліквідація наслідків російського обстрілу. 

“Під завалами можуть знаходитися люди Пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури, житлова забудова, поштове відділення, магазини, спортивний комплекс, торгівельний центр, автомобілі. Попередньо, постраждали 33 людини, з них 2 дітей. З-під завалів врятовано 2 людей”, — повідомили в МВС

Швидкість ракет, якими влучили по Харкову, складала 6000 км/год — ця швидкість характерна для ракет “Іскандер”, повідомив очільник облпрокуратури Олександр Фільчаков. Також обшивка ракет — зеленого кольору, яка також характерна для “Іскандерів”.

Під завалами Палацу споту можуть перебувати люди — пошуково-рятувальні роботи продовжуються, повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов.

“Один чоловік, який працює там електриком, був заблокований серед завалів. Наразі він у безпеці. Біля спорткомплексу зафіксовано щонайменше 6 прильотів, частина з яких влучила в землю”, — йдеться у повідомленні.

Невже у росіян війна? – за словами губернатора в Бєлгороді внаслідок обстрілу загинули п’ятеро, поранені 46 людей
Губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков заявив, що ввечері 30 серпня внаслідок обстрілу в Бєлгороді загинули п’ятеро людей, поранень зазнали 46, серед яких шестеро дітей. …

Суд у Гаазі вимагає заарештувати Путіна, – BBC
За законом Путін повинен опинится у кайданках 3 вересня, щойно ступить на монгольську землю

Потужні вибухи у Лондоні, біля арени О2 пожежа (Відео)
У Великої Британії 31 серпня пролунали потужні вибухи біля лондонської арени O2. Спалахнула пожежа

Залишити відповідь