В Україні офіційно стартувало голосування за найкращого вчителя

Політика

На порталі «Дія.Освіта» стартувало народне голосування за найкращого вчителя в номінації «Вибір українців» у рамках премії Global Teacher Prize Ukraine 2024.

Цього року у фінал вийшли 10 педагогів, які були обрані з понад 3 200 поданих заявок. З них 1 210 надійшли від самих вчителів, а 2 059 — від учнів, батьків та колег.

«Народне опитування дозволяє українцям дізнатися про неймовірних вчителів і вибрати того, чия професійна історія та підходи до навчання надихають найбільше. Це також спосіб визнати внесок тих, хто щодня працює над розвитком української освіти», — зазначила Зоя Литвин, голова спілки Освіторія, організаторів премії.

Щоб проголосувати, відвідайте сайт «Дія.Освіта», ознайомтеся з профілями фіналістів і віддайте свій голос за вчителя, який вам сподобався. Для цього потрібно авторизуватися на платформі та натиснути кнопку «Віддати свій голос».

Голосування триватиме до 1 жовтня. Переможець отримає приз — освітню подорож. Ім’я переможця буде оголошено 5 жовтня під час урочистої церемонії, яку транслюватимуть у національному телемарафоні «Єдині новини» та на YouTube-каналі «Освіторії».Раніше ми писали, що наклад підручників з української мови для 7 класу, де карта України зображена без Криму, відкличуть зі шкіл, передрукують і повторно доставлять до навчальних закладів.

Також нагадаємо, що у підручнику з української мови для 7 класу в Україні виявили карту, на якій відсутній півострів Крим. Видавець вже оголосив, що виправить цю помилку за власний рахунок.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь