В Україні створять новий формат Ставки верховного головнокомандувача

Політика

Сьогодні президент України Володимир Зеленський провів тривалу зустріч із військовими та представниками силових структур, на якій обговорювався новий формат Ставки верховного головнокомандувача.

Про це повідомляє Telegram-канал президента.

Зеленський зазначив, що на нараді були присутні військові, представники розвідки, секретар РНБО, урядовці та члени Офісу президента. Основні теми обговорення стосувалися чинників, які наразі обмежують можливості України, а також шляхів їх подолання. Президент висловив намір залучити громадянське суспільство до формування внутрішнього Плану перемоги та доручив створити технологічну Ставку.

«Найважливішим пріоритетом залишаються дрони, зокрема ті, які можуть знищувати йолочик Шахеди ёлочик та інші ударні безпілотники», — підкреслив він.

Крім того, Зеленський дав доручення Головному управлінню розвідки та СБУ особливо зосередитися на визволенні цивільних осіб з російського полону, відзначивши, що результати в цій сфері є недостатніми.Також на порядку денному були питання щодо необхідних законодавчих змін, санкційної політики та дипломатичних зусиль. За кілька тижнів президент планує заслухати результати цих ініціатив.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни в Україні значно зросло виробництво дронів різних типів, як з боку державних, так і приватних компаній.

Раніше ми писали, що українська розвідка вважає, що вже 27–28 жовтня північнокорейських військових застосують у зонах бойових дій проти України.

Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський 24 жовтня провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, присвячене проведенню опалювального сезону в Україні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь