В Україні знеструмлені 500 населених пунктів

Політика

На ранок неділі, 6 жовтня, залишаються частково або повністю знеструмленими 500 населених пунктів.

Про це повідомило Міністерство енергетики України на своєму сайті.

Внаслідок несприятливих погодних умов частково або повністю знеструмлені 39 населених пунктів у Хмельницькій області, 37 – у Київській області, 16 – у Чернігівській області, сім – в Одеській області, п’ять – у Сумській області та один населений пункт у Чернівецькій області.

  • Зазначається, що унаслідок обстрілів за минулу добу були знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій та Сумській областях.
  • У Дніпропетровській області під час огляду повітряної лінії виявлено вибухонебезпечний предмет часів Другої світової війни. Його вилучено.
  • У Донецькій області внаслідок бойових дій знеструмлювались підстанції, побутові та промислові споживачі.

Внаслідок несприятливих погодних умов частково або повністю знеструмлені 39 населених пунктів у Хмельницькій області, 37 населених пунктів у Київській області, 16 населених пунктів у Чернігівській області, 7 населених пунктів в Одеській області, 5 населених пунктів у Сумській області та 1 населений пункт у Чернівецькій області.
Нагадаємо, що у ніч на 3 жовтня на Одещині унаслідок падіння російського ударного дрона без світла залишаються понад 2000 абонентів. Понад 3000 абонентів енергетики вже заживили.У результаті протиповітряного бою в ніч на 3 жовтня ППО знищила 78 зі 105 дронів-камікадзе, запущених росією по Україні.

За минулу добу, 2 жовтня, Сили оборони України ліквідували 1 150 російських загарбників, знищили 6 танків та 17 ББМ ворога.

Також ми писали, що українські сили ППО збили всі безпілотники, якими ворог намагався атакувати Київ у ніч на сьогодні, 3 жовтня.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь