В’ячеслав Узелков став інвалідом другої групи і показав пенсійне посвідчення: “Дякую тим, хто причетний”…

Політика, Суспільство

Відомий український боксер, а нині фітнес-тренер В’ячеслав Узелков не так давно пережив складну операцію на серці. Чоловік ніколи не говорив відкрито про свій діагноз та після складної операції заявив, що він тепер має “нове” серце.

Нещодавно спортсмен у своєму Інстаграм-блозі показав власне пенсійне посвідчення. Через проблеми зі здоров’ям Узелков отримав другу групу інвалідності і став пенсіонером у 45 років.

Ну що, з МСМК (Майстру спорту України міжнародного класу – прим. ред.) перетворився на інваліда другої групи. “Дякую” тим людям, які причетні, – написав боксер.

В'ячеслав Узелков став інвалідом другої групи і показав пенсійне посвідчення
В’ячеслав Узелков став інвалідом другої групи і показав пенсійне посвідчення

Варто відзначити, що боксер неодноразово натякав, що у його хворобі хтось винен. Навіть після операції чоловік заявляв, що він живий “на зло своїм ворогам”. У своєму Інстаграм-блозі чоловік часто пише гнівні дописи, в яких може зачепити зірок шоу-бізнесу, телеведучих, інтерв’юерів та колишню дружину Марину Боржемську.

Нагадаємо, з Мариною Боржемською Узелков розлучився після 20 років шлюбу. Саме Марина стала ініціаторкою розлучення. Жінка забрала двох дітей і поїхала жити до батьків, залишивши боксеру все спільно нажите майно. Жінка не стала публічно говорити про проблеми у шлюбі з В’ячеславом, але зізналася, що життя з ним стало нестерпним. Марина звинувачувала чоловіка в аб’юзі.

Син та донька Узелкова відмовляються з ним спілкуватися. Боксер довгий час звинувачував у цьому колишню дружину, мовляв, вона налаштувала дітей проти нього. Та підрослий син В’ячеслава сам зазначив, що не хоче спілкуватися з батьком, бо він погана людина.

Узелков звинуватив ексдружину Марину Боржемську

Варто відзначити, що В’ячеслав Узелков вже встиг одружитися вдруге. Чоловік поділився цією новиною у своєму Інстаграм-блозі, але нову дружину він наразі не показує на публіку.

Залишити відповідь