Вам знадобиться лише кілька речей! Картопля дуже смачна, її захочеться готувати знову і знову! Рецепт знайдете в першому коментарі

Життя

Список інгредієнтів:

2 великих яйця

200 мілілітрів кефіру

180 грамів борошна

7 грам розпушувача

2 великі картоплини

1 стебло цибулі-порею

100 грам нарізаної кубиками шинки 100 грам тертого твердого сиру моцарела

Багато нового кропу

Додайте сіль і перець на свій смак.

Поради:

Перед випіканням: розігрійте духовку до 180°C (350°F). Прямокутну форму для випікання змастіть або застеліть пергаментним папером.

Приготувати тісто:

У великій мисці добре змішайте яйця і кефір.

Всипте борошно і розпушувач в яєчну суміш через сито і добре перемішайте, поки тісто не стане однорідним.

Підготувати овочі та шинку:

Очистіть і наріжте картоплю. Цибулю-порей наріжте тонкими скибочками.

В іншій мисці змішайте терту картоплю, нарізану цибулю-порей і нарізану шинку. Приправити сіллю і перцем на свій смак.

Змішайте інгредієнти разом.

Картопляну суміш добре вмішати в тісто, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.

З’єднуємо тісто.

Вилийте суміш у підготовлену форму для запікання. Розподіліть рівномірно.

Зверху викласти тертий сир моцарелла.

Випікайте в духовці приблизно 40-45 хвилин, поки верх не стане золотистим і хрустким.

Додайте гарнір і подавайте: вийміть з духовки і дайте трохи охолонути. Посипаємо свіжонарізаним кропом.

Наріжте їжу квадратними шматочками і подавайте, поки вона ще гаряча.

Залишити відповідь