Вам знадобиться лише кілька речей! Картопля дуже смачна, її захочеться готувати знову і знову! Рецепт знайдете в першому коментарі
Список інгредієнтів:
2 великих яйця
200 мілілітрів кефіру
180 грамів борошна
7 грам розпушувача
2 великі картоплини
1 стебло цибулі-порею
100 грам нарізаної кубиками шинки 100 грам тертого твердого сиру моцарела
Багато нового кропу
Додайте сіль і перець на свій смак.
Поради:
Перед випіканням: розігрійте духовку до 180°C (350°F). Прямокутну форму для випікання змастіть або застеліть пергаментним папером.
Приготувати тісто:
У великій мисці добре змішайте яйця і кефір.
Всипте борошно і розпушувач в яєчну суміш через сито і добре перемішайте, поки тісто не стане однорідним.
Підготувати овочі та шинку:
Очистіть і наріжте картоплю. Цибулю-порей наріжте тонкими скибочками.
В іншій мисці змішайте терту картоплю, нарізану цибулю-порей і нарізану шинку. Приправити сіллю і перцем на свій смак.
Змішайте інгредієнти разом.
Картопляну суміш добре вмішати в тісто, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.
З’єднуємо тісто.
Вилийте суміш у підготовлену форму для запікання. Розподіліть рівномірно.
Зверху викласти тертий сир моцарелла.
Випікайте в духовці приблизно 40-45 хвилин, поки верх не стане золотистим і хрустким.
Додайте гарнір і подавайте: вийміть з духовки і дайте трохи охолонути. Посипаємо свіжонарізаним кропом.
Наріжте їжу квадратними шматочками і подавайте, поки вона ще гаряча.