Вчора чоловiковi заманулося приготувати домашню варену ковбасу. I таки приготував!!!
Вчора чоловiковi заманулося приготувати домашню варену ковбасу. I таки приготував!!!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наталия Фролова
Отож, курку 1.5 кг варимо як на холодець (зi всiма приправами, овочами, тощо).
Виймаемо з бульону (супчик буде), оббираемо мясо вiд кiсток. 300-400мл бульону солимо, перчимо (за смаком), даемо 20 гр желатину.
Мясо та бульон блендеруемо, добавляемо 2-3 столових ложки соку вареного буряка для кольору.
Блендеруемо до консистенцii густоi сметани, весь час куштуючи на смак, чого не вистачае, солi , перцю, улюбленоi приправи
Розливаемо в форму (в нас тетрапак вiд соку лiтрового (якраз все влiзло).
ВСЕ! В холодильник на нiч, а зранку снiдаемо смачнезною вареною ковбаскою)))