Великий сінгапурський банк припиняє трансакції за участю рф

Політика, Світ

Сінгапурська фінансова корпорація OCBC з 1 листопада 2024 року припиняє здійснення операцій, пов’язаних з росією, через труднощі, пов’язані з дотриманням санкцій.

Як повідомляє Bloomberg, корпорація в своєму зверненні до корпоративних та приватних клієнтів пояснила це операційними проблемами, які виникли внаслідок необхідності дотримання нормативних вимог щодо санкцій проти рф.

Ці обмеження стосуватимуться особистих переказів, пов’язаних з контрагентами в росії, а також транспортування товарів і продажу товарів чи послуг за участю рф. Незважаючи на це рішення, очікується, що воно не матиме суттєвого впливу на діяльність OCBC, оскільки банк вже протягом останніх двох років припинив відкриття нових рахунків клієнтам, пов’язаним із Росією.

Сінгапурський уряд запровадив санкції проти росії ще у березні 2022 року, зосередившись на окремих російських банках, проте торгівля криптовалютами, експорт деяких товарів та інші фінансові операції тривали, якщо вони не порушували санкційних обмежень.

Раніше ми писали, що російська влада почала переводити торгівлю з Китаєм на криптовалюту.Також нагадаємо, що торгівля росії з Індією подвоїлася з 2022 року, а двосторонні платежі між країнами проходять безперебійно.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь