Верес переміг Зорю у матчі УПЛ

Політика

У матчі 9-го туру української Прем’єр-ліги рівненський «Верес» здобув вольову перемогу над луганською «Зорею» з рахунком 2:1. Гра відбулася під рясним дощем, що створювало складні умови для обох команд.

Перший гол забив Горбач на 9-й хвилині після прострілу Антюха з правого флангу. Проте «Верес» швидко вирівняв гру і на 18-й хвилині Мрвальєвіч головою замкнув навіс Протасевича, зрівнявши рахунок. У другому таймі, на 54-й хвилині, Луан забив вирішальний гол після передачі Сікейри, принісши перемогу господарям.

Луганці мали шанси зрівняти рахунок, однак Антюх влучив у поперечину, і подальші атаки не досягли успіху. Ця перемога дозволила «Вересу» піднятися на 11-е місце в турнірній таблиці з 9 очками, тоді як «Зоря» залишилася на 7-ій позиції з 12 очками.

Раніше ми писали, що саудівський футбольний клуб Аль-Наср, в якому грає Кріштіану Роналду, відмовляється від поїздки до Тегерану для матчу азійської Ліги чемпіонів проти іранського клубу Естегляль.

Також нагадаємо, що донецький Шахтар розгромно програв італійській Аталанті з рахунком 0:3 у матчі другого туру Ліги чемпіонів.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь