Від січня цього року воїн вважався зниклим безвісти: “на щиті” додому повертається Герой з Львівщини Василь Матковський

Війна, Життя

На Львівщину прилетіла ще одна скорботна звістка. Офіційно підтвердити інформацію, що на фронті загинув воїн Василь Матковський з Львівщини.

Про це інформаційному порталу “Це моя Україна” повідомили у Белзькій міській раді.

“Белзщина знову в скорботі…
З сумом змушені повідомити про загибель нашого земляка, жителя с.Хлівчани, МАТКОВСЬКОГО Василя Івановича, 1998 р.н.
Герой Василь Матковський був призваний на військову службу у листопаді 2023 року, та загинув 9 січня 2024 року, під час виконання бойового завдання, захищаючи Батьківщину в районі села Новомихайлівка, Покровського району, Донецької області. Від січня цього року воїн вважався зниклим безвісти, тільки зараз родина Героя отримала підтвердження про ідентифікацію сина.
Висловлюємо щирі співчуття матері Світлані, батьку Іванові, сестрі Ірині, усім близьким та рідним полеглого Героя. Нехай Господь прийме його душу до Небесного Легіону, а сім’ї допоможе пережити страшну втрату.
Похорон Героя Василя Матковського відбудеться завтра 17.10.2024 року в рідному с. Хлівчани. О 10:00 кортеж з тілом Героя вирушить зі Львова, час прибуття до Великих Мостів – орієнтовно 11:00, зустрічаймо Героя в с.Хлівчани (зі сторони Пристані) орієнтовно о 12:00 год. Просимо громаду підтримати родину воїна та віддати належну шану його героїзму, провівши до місця останнього спочинку.
Герої не вмирають!” – йдеться в повідомленні.
Василь Матковський

Залишити відповідь