ВІД ЗАПОРІЖЖЯ ДО КУРСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ДЕ УКРАЇНЦІ ЗАСТОСОВУЮТЬ НОВІ ТЕРМІТНІ FPV

Війна

ВІД ЗАПОРІЖЖЯ ДО КУРСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ДЕ УКРАЇНЦІ ЗАСТОСОВУЮТЬ НОВІ ТЕРМІТНІ FPV

Збройні сили України палять ворога за допомогою “літаючих вогнеметів” майже по усій лінії фронту. Осінтери зафіксували місця використання таких FPV за останній час.

Сили оборони України досить широко використовують безпілотні літальні апарати “Дракон”, які за допомогою термітної суміші випалюють територію під собою. Імпровізовану карту їх застосування оприлюднив у соціальній мережі Х OSINT-аналітик moklasen.

Раніше член комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки у Верховній Раді Юрій Мисягін назвав дрон-вогнемет “новою розробкою” України.

“Візуалізація швидкого розповсюдження термітних FPV-дронів по фронту за останній тиждень”, — йдеться у підписі до карти

Як виявилося, “географія” залучення таких “вогневих” безпілотників українськими підрозділами досить широка: їх використовують під Запоріжжям, у Донецькій області, на Харківському напрямку. І це лише відомі випадки.

Раніше член комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки у Верховній Раді Юрій Мисягін назвав дрон-вогнемет “новою розробкою” України

Останній зафіксований випадок стався у неділю, 8 вересня, у Курській області Росії. Працювала 80 окрема десантно-штурмова Галицька бригада.

Нагадаємо, на початку вересня на Запорізькому напрямку, північніше населеного пункту Український дрон 108-ї ОБр ТрО підлетів до посадки, де перебували позиції росіян, і атакував їх вогнем.

Український безпілотник, який розпилював вогонь на посадку з росіянами на Запорізькому напрямку, привернув увагу західних ЗМІ. Видання Forbes назвало дрон новою термітною зброєю.

Вчора на похороні у Полтаві з курсантами, які заги-нули від ра-кетного обстрілу, рідні стояли шо-ковані, бо те, що вони побачили, вразило їх до глибини душі…
У Полтаві біля Свято-Успенського собору ПЦУ попрощалися з шістьма загиблими внаслідок ракетного удару по інституту зв’язку 3 вересня.

Я несамօвитօ крuчала вíд бօлю, пօхօвала сина” Таня з жíнօчօгօ Кварталу пօвíдօмила прօ трагедíю пօдíлившись кадрами
Українська актриса Тетяна Песик, зірка “Жіночого кварталу”, розповіла про трагедію, поділившись кадрами.

Британська розвідка показала наслідки удару по аеродрому “Маринівка” в Росії
Міністерство оборони Великобританії опублікувало супутникові знімки авіабази під Волгоградом. На них видно наслідки атаки 22 серпня: тоді Служба безпеки України спільно із Силами спецопер…

Залишити відповідь