Відео: азовці взяли у полон окупанта з підрозділу, який розстріляв українських полонених

Політика

Російські виродки вчинили черговий злочин – розстріляли впритул трьох українських бійців, які здалися у полон у Нью-Йорку. Згодом азовці спільно з 49-м окремим штурмовим батальйоном взяли в полон росіянина з цієї групи.

Про це повідомляє бригада «Азов» у ютубі. Момент жорстокого злочину потрапив на камеру БПЛА. На кадрах видно, що окупанти стріляють у беззбройних бійців Сил оборони України. Згодом на допиті полонений росіянин надав свідчення про неодноразові вбивства полонених, які вчиняв і вчиняє його підрозділ. Мовляв, «нема коли з ними панькатися». Більше того, росіяни вбивають навіть своїх за відмову йти у «м’ясні» штурми.

«Попереджаємо: це відео важке для перегляду. Але це черговий доказ для тих, хто досі не вбачає в діях росіян злочинів проти людяності. Для окупантів людське життя не має ніякої цінності. У подальшому ці кадри будуть використані як доказ військового злочину і порушення Женевської конвенції», – попередили в «Азові».

Нагадаємо, в районі сел Миколаївка і Сухий Яр Покровського району російські виродки вчинили наймасовішу страту українських полонених за час війни – розстріляли 16 українських полонених.Офіс генпрокурора розслідує 28 розстрілів українських полонених з боку військ рф із початку великої війни, у яких загалом загинули 62 українські військовослужбовці.

Також нагадаємо, що у мережі з’явилася інформація про те, що російсько-окупаційні війська розстріляли трьох українських військовополонених у районі Торецька. Правоохоронні органи розпочали розслідування.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь