Відео: Гурт «Океан Ельзи» через повітряну тривогу продовжив концерт у метро

Політика

Український рок-гурт «Океан Ельзи» відіграв пʼятий, завершальний концерт на честь святкування свого 30-річчя та через повітряну тривогу закінчив його у метро.

Відповідне відео оприлюднили на сторінці гурту в instagram.

Культовий український гурт «Океан Ельзи» відзначив своє 30-річчя пʼятьма поспіль шоу на найбільшому концертному майданчику країни – в столичному Палаці Спорту. Виступ 16 жовтня став завершальним.

Під час концерту у Києві оголосили повітряну тривогу. Тому лідер гурту Святослав Вакарчук закликав усіх спуститися в метро, яке під час загрози повітряного удару виконує функцію укриття. На станції столичного метро музиканти продовжили виступ. Замість мікрофона вокаліст бенду використовував гучномовець.

Як видно на відео, поширеному самими музикантами, в метро вони виконали пісню «Не питай», а люди запалили ліхтарики на своїх телефонах.

«Чекаючи відбій повітряної тривоги в київському метро», – прокоментували музиканти відео.

Нагадаємо, що заходи оповіщення та перевірки військово-облікових документів, подібні тим, що були у Києві 11 вересня, здійснюються постійно.

Увечері 11 жовтня представники ТЦК спільно з поліцією провели рейди у клубах та ресторанах Києва, Дніпра, Харкова, Хмельницького та інших міст. Також вони провели рейд біля київського Палацу спорту, де був концерт гурту «Океан Ельзи», деяких чоловіків затримували та саджали до поліцейських авто.

У Раді не вважають перевірки ТЦК, аналогічні до тієї, яку провели після концерту гурту «Океан Ельзи» у Києві та зараз проводять у ТРЦ різних міст, загрозою. Навпаки, вони мають бути постійними.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь