Відео: на Курському напрямку дрони ГУР уразили ворожі цілі в Тьоткіно

Політика

На Курському напрямку fpv-дрони Головного управління розвідки Міністерства оборони України уразили засоби зв’язку, будівлю з особовим складом та транспортний засіб російської армії в селі Тьоткіно.

Про це ГУР МО повідомило у Фейсбуці, оприлюднивши відео.

«У селі Тьоткіно атаками fpv-дронів спалено засоби зв’язку, знищено виявлені українськими розвідниками ворожий транспортний засіб та будівлю з особовим складом армії держави-агресора росії», – йдеться у повідомленні.

Успішну операцію на Курському напрямку фронту здійснила ударно-розвідувальна група «Відьмак» ГУР МО України спільно з бійцями Держприкордонслужби та ТрО ЗСУ.

«Пілоти дронів-камікадзе продемонстрували майстерність та продовжують результативно бити по московитах», – додали в ГУР МО.

росія перекинула близько 50 тисяч військових до Курської області, послабивши свої позиції на інших напрямках фронту в Україні, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

А кримські партизани з’ясували, що окупанти ремонтують військову техніку з фронту у тимчасово окупованому Криму та перекидають її на Курський напрямок.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь