Відео: Після атаки дронів російська влада оголосила часткову евакуацію в Адигеї

Політика

В Адигеї оголосили евакуацію в районі аеродрому «Ханська», куди вночі прилетіли невідомі безпілотники. OSINT-аналітики припускають, що на території аеродрому може горіти склад із паливом.

Про це повідомляє телеграм-канал ASTRA.

Про евакуацію оголосив глава Адигеї: «Минулої ночі передмістя Майкопа зазнало атаки ворожих безпілотників. Обійшлося без жертв, без постраждалих. На місці перебувають представники спецслужб, рятувальники. Займання ліквідують вогнеборці МНС. Іде організована евакуація мешканців села Джерельного. Пункт тимчасового розміщення громадян розгорнутий у ст. Ханський. Люди будуть забезпечені всім необхідним».
За даними «Інтерфаксу», з передмістя Майкопа після атаки дронів на аеродром «Ханська» евакуйовано 40 людей.

Стверджується, що на місці пожежі, яку зафіксувала раніше система моніторингу пожеж NASA, міг бути склад ПММ. На думку інших, там могли бути паливні резервуари для літаків або склад авіабомб.

Нагадаємо, що кілька годин тому в районі станиці Ханська під Майкопом в російській Адигеї безпілотники атакували військовий аеродром «Ханська».

В ніч на 18 вересня українські дрони, керовані СБУ, ГУР та СЗГ, завдали нищівного удару по великому складу ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони рф у населеному пункті Торопець Тверської області.

У російському порту «Кавказ» загорівся залізничний пором із паливом. Він зазнав удару ЗСУ і врешті-решт затонув.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь