Відео: ТЦК провели рейди по клубах і ресторанах низки міст

Політика

Увечері 11 жовтня представники ТЦК спільно з поліцією провели рейди у клубах та ресторанах Києва, Дніпра, Харкова, Хмельницького та інших міст.

Відповідні фото та відео публікують користувачі соцмереж.

Повідомляється, що у столиці, окрім рейду після концентру «Океану Ельзи», перевірки провели у ресторанах «Goodwine» та «Avalon».
У Харкові представники ТЦК навідалися до елітних закладів – «Че бар», «Аргентина», «Лобстер» та інших. На відео з Харкова видно, що принаймні одного чоловіка люди у формі ведуть під руки і саджають у бус.
Також публікують подібні відео з клубів у Хмельницькому та Дніпрі.Раніше повідомлялося, що біля Палацу спорту у Києві після концерту «Океану Ельзи» на відвідувачів чекали працівники ТЦК і поліцейські. У чоловіків перевіряли документи, декого затримала поліція.

Раніше ми писали, що 8 жовтня чернігівці почали отримувати сповіщення про необхідність звернутися до відділення «Укрпошти» для отримання повістки від територіального центру комплектування та соцпідтримки.

Також нагадаємо, що Міністерство оборони України планує запровадити новий формат повісток, які міститимуть QR-код. Ці нововведення впровадяться найближчим часом і наразі тестується їхня функціональність.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь