Відео: у Рівному позвільняли медиків, які весело справили наукову конференцію

Політика

Після появи у мережі резонансного відео, на якому учасники науково-практичної конференції на тему онкології танцюють на столах, звільнено керівництво обласного протипухлинного центру Рівного.

Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль у телеграмі.

«Щодо анонсованих кадрових рішень в обласному протипухлинному центрі. Сьогодні зранку зустрівся з його керівником Григорієм Максим’яком. Розмова була коротка. Танці на столах під час наукової конференції неприпустимі», – написав начальник ОВА.

Як зазначається, Максим’як написав заяву на звільнення і взяв усю відповідальність на себе. Це ж зробили троє його заступників. Лікарі центру продовжують виконувати свої обов’язки, заклад працює у штатному режимі.Як підкреслив Коваль, він розуміє, що люди мають право на відпочинок. Але, як наголосив начальник ОВА, ніхто, особливо працівники державних чи комунальних закладів тилової області, не мають права забувати, що в країні війна.

«В такому випадку рішення обласної влади будуть радикальні», – написав начальник ОВА.

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш також підтвердив у Телеграмі, що керівник обласного протипухлинного центру ухвалив рішення написати заяву на звільнення. Тож його контракт припинений достроково за угодою сторін, відповідне розпорядження голова облради вже підписав.

Карауш інформує, що також рішення звільнитись із адміністративних посад прийняли усі три заступники керівника. Водночас він також наголошується, що лікарі не постраждали, заклад працює у плановому режимі і людям надають допомогу. Виконання обов’язків керівника наразі покладено на завідувача абдомінального відділення цього підприємства Сергія Михайловського.

Карауш запевнив, що у протипухлинному центрі буде сформована нова команда, яка працюватиме відповідно до вимог часу, адекватності, культури.

Раніше Володимир Зеленський звільнив із посади голову Івано-Франківської райдержадміністрації Олександра Ярощука за появу на роботі п’яним.

Також Зеленський звільнив голову Броварської РДА Володимира Майбоженка, який 26 квітня у п’яному стані вчинив аварію з чотирма постраждалими.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь