Відео: Українські десантники знищили штурмову групу росіян на Курщині

Політика

Бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади знищили штурмову групу російської армії в одному з населених пунктів Курської області російської федерації.

Про це Десантно-штурмові війська ЗС України повідомили у Телеграмі.

«Це були виродки зі 155 бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту, які особливо люблять хизуватися своїми «подвигами». А саме: знущанням з полонених, а також розстрілів тих українських військовослужбовців, хто опинившись в безвиході, здався в полон. Полонених в усьому світі захищає право війни – Женевські конвенції. Але російським нікчемам на міжнародне гуманітарне право глибоко начхати, тому вони грубо й цинічно порушують його. Але тут хайпонути у цих потвор у військовій формі не вийшло: зустрівшись в бою з українськими десантниками, вони були усі знищені. Така ж доля чекатимуть й інших військових з цієї бригади.», – зазначили в ДШВ ЗС.

Нагадаємо, що з початку суботи, 12 жовтня, на фронті відбулося вже 94 бойових зіткнення. Найбільша кількість боїв сьогодні на Курахівському напрямку.

За останню добу 11 жовтня росіяни втратили на фронті 1290 окупантів, 59 артилерійських систем і 115 одиниць автомобільної техніки.

Сили оборони України раніш, 9 жовтня, успішно уразили базу зберігання БпЛА «шахед» поблизу населеного пункту Октябрьский в Краснодарському краї рф.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь