Відео: Віктора Орбана в Європарламенті намагалися відлупцювати

Політика, Світ

Під час пресконференції прем’єра Угорщини Віктора Орбана в Європарламенті на нього намагався напасти угорський активіст.

Як повідомляє АР, на пресконференції Орбан розповідав про плани на пів річне головування Угорщини в Європейському Союзі. У якийсь момент до трибуни трибуни кинувся угорський опозиційний активіст Мартон Ньєкіцкі та кинув у прем’єра пачку грошей. При цьому він кричав: «За скільки ви продали країну? За скільки ви продали країну, пане прем’єр-міністре? Він продав путіну, він продав Сі Цзіньпіну!».

У цей момент активіста наздогнала охорона Європарламенту і повалила на землю, скрутила і вивела із зали.

Орбан після цього заявив, що почувається тепер як у дома, там на нього теж так реагують. А також спробував незграбно виправдатися, мовляв, він не такий: «Коли угорський політик каже іншому, що той негідник, в нашій культурі це означає лише «я з тобою не згоден», – сказав він.Нагадаємо, китайський лідер Сі Цзіньпін пообіцяв збільшити інвестиції в залізничний транспорт та енергетику в Угорщині, щоб вони служили воротами Китаю до Європейського Союзу, тоді як він отримав підтримку від прем’єр- міністра Віктора Орбана у відповіді на звинувачення Заходу в «надлишкових потужностях».

В Угорщині опозиціонер оприлюднив запис із голосом колишньої міністерки юстиції Юдіт Варги, на якому вона говорить про змову угорських урядовців для приховування корупції.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь