Відео: Зі святом ГУР привітали агенти зі Смоленська, Калуги та Ленінградської області

Політика

Бійці Російського Добровольчого Корпусу оригінально привітали українську військову розвідку із професійним святом. Їх представники, які залишаються на території росії, зняли ролики поблизу різних населених пунктів країни-агресорки. Географія виявилася великою.

Окреме привітання було розміщено на сторінці Легіону «Свобода Росії» у Facebook.

«Дорогі побратими, військові розвідники України! Сьогодні ми, бійці Легіону «Свобода Росії» вітаємо Вас із професійним святом! Не раз разом з Вами ми виконували бойові завдання, і завжди Ви були взірцем для наслідування. Ваша хоробрість і завзятість, наполегливість та професіоналізм надихали нас постійно підвищувати свій рівень. Ви першими йдете у бій і останніми виходите з нього. Для нас, легіонерів, стояти в одному строю з Вами – велика честь!», – сказано у повідомлені.

Нагадаємо, що в День розвідки кіберфахівці ГУР провели спецоперацію на росії. Вони виклали привітальну листівку на місцевих сайтах.Президент України Володимир Зеленський у День воєнної розвідки України подякував розвідникам за важливу інформацію, послаблення потенціалу ворога та захист інтересів України.

Українські дрони можуть вражати об’єкти в росії на відстані до 1800 км. Таким чином може зазнати втрат інфраструктура рф, яка працює на війну, розповів керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь