Відома синоптикиня попередила українців про небезпеку на вихідних: до чого готуватись

Події України

Відома синоптикиня попередила українців про небезпеку на вихідних: до чого готуватись

Вже з понеділка погода в Україні покращиться.

На вихідних в Україні очікується холодна погода з туманами, заморозками та подекуди дощами. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко

.

Дощі, за її даними, ймовірні на Луганщині, Донеччині, Запоріжжі, в Криму та на Дніпропетровщині. На решті території 19 та 20 жовтня переважатиме суха погода зі сонячними проясненнями, проте є нюанс:

“Але – увага! – в західній частині України будуть тумани із зниженням видимості до 300-500 метрів. Вночі заморозки – повсюди, окрім південного сходу України”.

Також, за словами Наталки Діденко, вдень 19 жовтня дуже холодно буде на Луганщині, Донеччині, у Дніпрі з районами, на Запоріжжі та у Криму – лише +6…+9 градусів. У західних областях та на Одещині буде найтепліше, +11…+15 градусів. На решті території стовпчики термометрів покажуть +8…+12 градусів.

У Києві, за словами синоптикині, на вихідних також буде прохолодно. Вночі у столиці очікується +1…+4 градуси, місцями заморозки, а вдень – максимум +10…+11 градусів.
Потепління в Україні
“З понеділка, з 21-го жовтня… в усій Україні очікується чудове потепління до +12…+17 градусів та багато сонця”, – повідомила Наталка Діденко.

Шукайте деталі в групі
Facebook




Джерело

Залишити відповідь