Військові виші ЗСУ продовжили вступ до 30 вересня

Життя
Військові виші ЗСУ продовжили вступ до 30 вересня

До 30 вересня можна вступати у військові навчальні заклади.

Військові виші Збройних Сил України продовжили набір молоді та усіх, хто прагне здобути сучасну військову освіту. Навчання у ВВНЗ є безкоштовним, курсанти отримують виплати, забезпечуються проживанням, триразовим харчуванням, речовим майном, медичними послугами, а також їм надаються відпустки.

Випускникам присвоюється офіцерське або сержантське звання та вручається диплом «магістра» чи «бакалавра». За бажанням курсанти коледжів сержантського складу можуть продовжити навчання та стати офіцером.

Отриманий у військових вишах диплом забезпечує молоді гідне майбутнє, надає перспективи кар’єрного розвитку як у лавах ЗСУ, так і в цивільному житті.

Після випуску держава гарантує кожному стовідсоткове працевлаштування та надає право обирати місце служби.

Основними вимогами до вступників є вмотивованість, вік від 17 до 30 років (в тому числі якщо 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання), повна загальна середня освіта.

Охочих здобути військову освіту, запрошуємо звертатися в центри комплектування та соціальної підтримки, де фахівці допоможуть обрати професію, навчальний заклад, наголошують у Тернопільському ОТЦК та СП.

Телефонуйте: 093-699-69-06.

Залишити відповідь