Військовий назвав причини швидкого просування окупантів на фронті

Політика

Величезна кількість КАБів, сили ворога, що переважають, та не до кінця підготовлений і мотивований особовий склад Сил оборони України – усе це допомагає російській армії швидко просуватися на фронті.

Про це в інтерв’ю Tsn.ua розповів командир протитанкового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади Олег Романов Ромаха.

«І також важливий фактор є – це управління. У нас є проблема в тому, що дуже-дуже багато маленьких підрозділів. Це треба все форматувати в дивізії. Можливо, також у такі більш керовані якісь підрозділи великі. І брати, наприклад, на ділянку 30 км фронту, щоб займав його лише один організм з одним командиром, який несе відповідальність за свій напрямок. Якось я так це бачу. Ну дійсно, так, сумно виглядає, але не забувати треба, з ким і скільки ми воюємо», – каже Олег Романов.

На його думку, Сили оборони України показують дуже непоганий результат, якщо дивитися на втрати ворога.

«Він також закінчується, і я думаю, що в них також є якісь проблеми з особовим складом. Тому що ми все частіше бачимо, що після того, як Сили оборони України вправно почали вирізати їх «очі» в небі у вигляді «Орланів» та інших засобів спостереження, ми нашими FPV-шками почали їх знищувати. То їх оператори розвідувальних дронів пішли також на штурмові дії, були кинуті. І це мене дуже смішить», – розповів військовий.Раніше ми писали, що протягом тижня з 20 по 27 жовтня втрати рф на фронті склали близько 10520 солдатів. Крім того, Сили оборони України знищили 1732 одиниці озброєння та військової техніки.

Також нагадаємо, що правоохоронці проводять розслідування щодо ймовірного розстрілу окупантами цивільного автомобіля в Селидовому на Донеччині. Рашистів підозрюють у вбивстві місцевих мешканців.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь