Внаслідок обстрілу Львова є поранені та загиблі

Політика

У Львові під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Пошкоджені житлові будинки. Попередньо відомо про 19 травмованих. Дві людини загинули.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Унаслідок ворожого обстрілу у Львові пошкоджені житлові будинки. Усі профільні служби скерували на місце», — каже очільник Львівської ОВА.

«Є загоряння житлових будинків в районі головного вокзалу Дві школи сьогодні навчання не розпочнуть: учні «Арніки» та 17 залишаються вдома. Багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, братів Міхновських, Мельника. Уточнюємо інформацію щодо постраждалих Будьте в укритті», — зазначив Андрій Садовий.

Станом на 06:44 відомо про шістьох травмованих. Серед них — дитина.
О 07:12 кількість поранених зросла до 17, повідомив Садовий. Це двоє дітей — 10 та 15 років та 15 дорослих. Їх госпіталізували в лікарні міста. У 5 пацієнтів важкий стан.

Станом на 07:24 кількість травмованих зросла до 19. Дві людини померли.

Внаслідок атаки у Львові тимчасово перекрили для проїзду декілька вулиць: обмежений рух на Скнилівському мості та на вулиці Коновальця.

«Трамвай № 2 курсуватиме поки на вокзал. Автобуси 52,92,21,84 курсують по зміненому маршруту — по вул. Збиральній», — додав Андрій Садовий.

Наразі повітряна тривога на Львівщині триває.

У Кривому Розі Дніпропетровської області під час російської атаки крилатими ракетами пролунали вибухи.

Зранку, 4 вересня, у Львові та Рівному чули звуки вибухів. Військові попереджали про ракети.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час форуму «Україна 2024. Незалежність» заявив, що операція у Курській області є одним із етапів на шляху закінчення війни з росією.

Тим часом, міністерка закордонних справ Латвії Байба Браже вказала, що самооборона України, згідно з положеннями ООН, включає право Києва завдавати ударів по військових обʼєктах на території росії. Тому українська операція у Курській області є елементом самозахисту.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь